Våra tjänster

Luleå Design & Specialsnickerier AB är ett företag som tillverkar möbler och inredningssnickerier av allra högsta kvalitet till både företag och privatpersoner.

Offentlig miljö →

Vi tillverkar allt från kök & specialinredningar till bar & receptionsdiskar. Vill du få en produkt tillverkad i ädelträ blandat med glas och metall så är det inga problem för oss.

Trappor →

Vill ni ha en specialdesignad trappa som sticker ut så har ni hamnat rätt. Vi skräddarsyr era önskemål angående material och räckeskonstruktioner önskar ni hjälp med montering så fixar vi det.

Möbelsnickeri →

Har du en idé om det speciella köksbordet, sängen, stolen eller sideboardet som inte finns att köpa i butik. Kanske är du ute efter ett speciellt träslag eller en egen design.

Dörrar och specialfönster →

Vi tillverkar även fönster, glaspartier och dörrar. Här är några av objekten som vi tillverkat.

Renovering →

Renovering av allt från fönster och dörrar till trasiga stolar. Är det någonting som känns värdefullt och som ni inte vill kasta så kan ni gärna in lämna in den till renovering hos oss.

Ytbehandling →

Ytbehandling av trä och metall inklusive nylackering, omlackering, färg och lack, eller olja mm. Sprutbetsar, lackerar och sprutmålar såväl gamla renoveringar som nytillverkade.